fredag den 13. marts 2009

ModemekkaSå er der gode nyheder til alle århusianere og beboere i omegnen! Modemekka kommer til Scandinavian Center i Århus d. 4.-6. april. Åbningstiderne lørdag og søndag er fra kl. 10-17, så der skulle være rig mulighed for at kunne shoppe igennem. Éntre: 50 kr. og hvis du køber adgang begge dage skal du kun betale 75 kr. Til gengæld er børn under 12 år gratis.
Man kan ikke købe billetterne i forsalg, kun ved indgangen og det er vigtigt at have kontanter med, da det ikke er alle stande der tager imod dan-kort. Ved at melde sig til deres facebook gruppe kan man få de nyeste informationer om begivenheden, derudover kan man få 50 % på indgangen om søndagen.  

Men, nu til det gode: På alle disse skønne kollektionsvarer og restpartier, der tæller over 100 stande, kan man spare op til 80 %. Derudover kan man købe tøj til både mænd, kvinder og børn. Der er mulighed for se en masse flotte stande, demonstrationer, prøvesmagninger, underholdning og selvfølgelig masser af tøj og tilbehør! I år er der også nogle rigtig gode mærker som f.eks. Alexander McQueen, Anna Sui, Bottega Veneta, Armani, Black Lily, Burberry, Calvin Klein, D&G, Dyrberg/Kern, Benedikte Utzon, American Vintage, Ahler, Acne Jeans, Mads Nørgaard, Marc Jacobs, Max Mara, Mille K, Miss Sixty, Miu Miu og mange mange andre.  

Hvis I vil læse mere kan I gå ind på Modemekka , her kan I også læse om de forskellige konkurrencer de holder eller I kan som sagt tilmelde jer deres Facebook gruppe her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Visitors

Alle billeder tilhører
A-Side-Note.blogspot.com medmindre andet er påvist.